Natuurlijk loslaten

 
Creëer je eigen loslaatritueel 
23 juni in het Zoniënwoud

Rituelen hebben de kracht om je door een overgangsfase in je leven te loodsen of om crisissen en belangrijke gebeurtenissen een plaats te geven. Ze markeren waar je tot nu toe bent gekomen en waar je naartoe wil, en helpen je de wereld te benaderen op een manier die beter resoneert met je ziel.

Rituelen helpen je dus bewust stil te staan bij een verandering die je wil doorvoeren en ondersteunen je beslissing om iets “oud” achter je te laten en je te verbinden met iets nieuws.

Opbouw van de dag

We starten deze dag met het verfijnen van je intentie. Waar sta je nu en wat heb je nodig? Wat wil je loslaten en met welke nieuwe kracht wil je je verbinden? Wat belemmert je om voluit in die vernieuwing te stappen?
Door je startvraag uit te diepen, breng je je intentie helemaal in lijn met wie je bent en met wat er “juist” voelt voor jou.

In de namiddag creëer je intuïtief je eigen ritueel door je te verbinden met je intentie en met de kracht van de plek waar je wil werken. Je doet je ritueel alleen of ondersteund door de groep, zoals het voor jou op dat moment goed voelt.

Je hoeft niets voor te bereiden, behalve als je spontaan en intuïtief voelt dat je een tekst wil schrijven, muziek wil meebrengen, een tekening wil maken om tijdens je ritueel te verbranden… Bedenk thuis zeker niet het verloop van je ritueel, de natuur zal je hierin begeleiden.

 

Waar ?

We spreken af aan de uitgang van het station van Groenendaal. We hoeven maar de straat over te steken om in het Zoniënwoud te belanden.

Je kan aan het station parkeren. 

Bij hevige regen wordt het geannuleerd.

Uurregeling

Van 9u45 tot 17u. 

Prijs 

80 euro voor de hele dag.

Wat meebrengen?

Voorzie schoenen die vuil mogen worden, kledij in functie van de meteo en neem zeker een extra pull mee, want we staan veel stil.

Als je wil, mag je ook een voorwerp meebrengen dat je kan ondersteunen in je ritueel (een foto, een souvenir, iets dat symboliseert wat je wil loslaten, een kaars, een muziekinstrument...volg je gevoel!).

Klaar om in te schrijven?

Om deze stage interactief te houden, laten we maximaal 10 deelnemers toe.

Inschrijven kan je via de contactpagina. 

Twijfel je of dit iets voor jou is? Bel +33 6 76 38 66 68 of stuur een mailtje.​​