Koppels & Natuur

 
Innerlijke groei en actieve vakantie à la carte,
voor koppels die ontspanning en diepgang willen combineren.

Couple sur une promenade
12 tot 19 oktober 2019 in de Franse Jura

Dit is een ideale formule voor koppels die op zoek zijn naar een actieve vakantie met zingeving en diepgang, en de nodige vrijheid wensen om dit ongedwongen en op ieders ritme te beleven.

Als koppel aan een stage rond persoonlijke groei deelnemen, is soms een echte zoektocht naar het juiste evenwicht. Als jij meer gebeten bent door de materie dan je partner, heb je een programma nodig waarin je partner zich ook kan uitleven op zijn of haar manier. Dit is een stage à la carte, waar je elke dag opnieuw kiest of je deelneemt aan het innerlijke groeitraject of aan het actieve buitenprogramma, samen of ieder apart. Door elkaar de ruimte te geven om deel te nemen op ieders ritme en toch samen aanwezig te zijn, open je de weg naar een diepere verbinding. Het is de ideale formule om samen op reis te gaan, of je nu kiest voor een innerlijke reis, een actieve reis of een originele combinatie van de twee.

De Franse Jura is een schitterende regio om ontspanning en diepgang te combineren. We werken op magische plekken, die meteen ook het startpunt zijn van adembenemende wandelingen. Je kan je op jouw manier uitleven in deze prachtige omgeving en ’s avonds bij het vuur samen terugblikken op de dag. Zo krijg je een vakantie waar je allebei blij van wordt.

Waaruit kan je kiezen?

Natuurcoaching voor jezelf

Je stelt jezelf in vraag en brengt je groeipunten in beweging via je intuïtie, je verbinding met de natuur en de dynamiek van de groep. Met de natuur als coach leer je tot rust komen, inzicht verwerven, kracht en inspiratie opdoen, beslissingen nemen, loslaten, healen….

Genieten van de Jura

Je neemt deel aan een ontspannende activiteit en verkent de toeristische toppers van de Jura. Het accent ligt op mooie wandelingen, maar je kan ook wijnproeven, een kaasmakerij bezoeken, kajakken, naar de thermen… Af en toe kruisen onze wegen met die van de deelnemers aan de natuurcoaching.

De natuur als coach voor je koppel

Je kijkt naar je groeipunten als koppel en brengt die in beweging via je intuïtie, je verbinding met de natuur en de gedragenheid van de groep.  Je verdiept de kracht van jullie verbinding en de fundamenten van je relatie. Je onderzoekt hoe ieder zijn of haar eigenheid kan behouden en breekt met oude patronen die je relatie weerhouden om te groeien.

Prijs

​De prijs voor deze week is 850 euro per persoon. Je verdient een vroegboekkorting van 75 euro per persoon indien je het voorschot betaalt voor 15 mei 2019.
 

In de prijs zit begrepen:

  • verblijf in een tweepersoonskamer

  • alle eten en drinken

  • een week begeleiding door Ilse (natuurcoaching) en haar man Wouter (de wandelingen)


Het vervoer en de eventuele betalende activiteiten (ingang thermen, huur kayak, huur mountainbike...) zijn niet inbegrepen.

 
Verblijf en praktische info

Meer informatie en foto's rond het verblijf, de dagindeling, de fysieke activiteiten en het vervoer vind je hier. 

Klaar om in te schrijven?

Om deze stage interactief te houden, laten we maximaal 10 deelnemers toe.

Inschrijven kan je via de contactpagina. 

Twijfel je of dit iets voor jou is? Bel +33 6 76 38 66 68 of stuur een mailtje.​​