top of page

Natuurcoaching voor organisaties

 
Wil je dat medewerkers voluit mens zijn in je organisatie? Dat hun groeiproces dat van de organisatie versterkt en vice versa? Natuurcoaching zet jullie op weg.
La nature en miroir

Werkkracht… of unieke mens?

 

Veel organisaties zien medewerkers nog steeds uitsluitend als werkkrachten en kijken enkel naar hun output. De gevolgen? Een ieder-voor-zich-cultuur, stress en burn-out en een hoog verloop. Medewerker én organisatie verliezen daarbij.

 

Het kan ook anders. Besef jij dat mensen meer zijn dan hun functie? Wil je hun unieke kracht ontdekken en inzetten voor je organisatie? Streef je naar een natuurlijk evenwicht tussen de identiteit van je organisatie en die van je mensen? Natuurcoaching helpt jou daarbij.

 

Wat is natuurcoaching?

Diepgaande zelfreflectie via de natuur voor individuen of teams die zichzelf en hun werking binnen de organisatie in vraag willen stellen. Als bedrijfspsychologe begeleid ik oefeningen rond (zelf)leiderschap, teambuilding, changemanagement, stresspreventie enz. In de natuur én met de natuur, afgestemd op je organisatie.

Natuurcoaching zorgt voor:

Creativiteit | Als mensen verder kijken dan hun functie en die invullen vanuit hun unieke kracht, dan vernieuwt dat hun visie. En daar plukt je organisatie mee de vruchten van.

Heelheid | Mogen je medewerkers voluit mens zijn op het werk? Met hun intuïtie, kracht en valkuilen? Dan stimuleer je hun persoonlijke groei. En groeit je organisatie mee.

Natuurlijke resultaten | Meer participatie, samenwerking, creativiteit en verbinding: een organisatie die de kracht van haar mensen aanspreekt, functioneert natuurlijker.

 

Welke formule past bij jou?

Incompanytraject

Wil je werken rond één of meer thema’s? Individueel, als team of met de hele organisatie? Kies dan voor een incompanytraject op maat. Met optionele terugkomdag of skypecoaching om je bij te staan tijdens de implementatie van je leerpunten!

Een vrijblijvend gesprek hierover? Bel +33 6 76 38 66 68 of contacteer mij.

Open stages natuurlijk (zelf)leiderschap

Waar ligt jouw unieke kracht als leider? Hoe benut je je potentieel ten volle? Wat zijn je angsten en valkuilen en hoe transformeer je die tot sterktes? Sluit aan bij een groep van leidinggevenden uit diverse bedrijven en ga aan de slag met je (zelf)leiderschap.

Weten of dit iets voor jou is? Bel +33 6 76 38 66 68 of contacteer mij.

Integreer de natuur in je opleiding

Wil je de natuur integreren in één of meer van jullie bestaande opleidingen rond soft skills? In het maattraject geef ik opleidingsverantwoordelijken alle nodige handvaten daarvoor. Tip: je volgde best vooraf de stage ‘Natuurcoaching voor begeleiders’.

 

Een vrijblijvend gesprek hierover? Bel +33 6 76 38 66 68 of contacteer mij.

bottom of page