top of page

De natuurcoach die bij jou past !

 
Professionals die natuurcoaching op een authentieke manier integreren in hun werk. 

De volgende personen volgden de zesdaagse opleiding "Natuurcoaching voor professionals" en legden met succes de eindproef af tijdens één van de supervisiedagen. Ze zijn gecertificeerd coach, therapeut of psycholoog en/of hebben een degelijke ervaring in het werken met mensen. Ze werken niet exclusief met de natuur, maar leerden natuurcoaching integreren in hun werk. Dat maakt dat iedere professional op een authentieke manier werkt, vanuit zijn of haar kracht en in verbinding met de natuur. 

Ieder heeft z'n specifiek toepassingsterrein.  Laat je verrassen door hun unieke benadering !

Gerda Coeman klein.jpg
Gerda Coeman

Ayurveda coach

 

Gezondheidsklachten zijn protestacties van je lichaam, dat vraagt om verandering. Maar welke? In een consult kom je te weten van welke voeding je beter wordt. Voeding en je manier van leven als medicijn: de natuur heeft wat je nodig hebt. Bovendien toont ze de weg wanneer je er om vraagt. Ik begeleid je van harte.

www.eki-libre.be

Annick Ottenburgs.jpeg
Annick Ottenburgs

Zielsmissie-coach

Pellenberg

 

Into the forest I go, to lose my mind and find my soul” John Muir. Ik inspireer en coach HSP’s, ism de natuur, om hun zielsmissie te realiseren. Mijn loopbaancentrum is erkend door de VDAB, waardoor je kan betalen met loopbaancheques (kost 80 euro voor 7 uur). Vraag gratis e-boek ‘Van overleven naar je zielsmissie leven’ aan op mijn site   www.happywork.be.

Anne Breda_edited.jpg
Anne Breda

Inspirerend coach en trainer

 

Inspirerend coachen, mindfulness en natuurcoaching zijn de fundamenten van mijn praktijk. Opgeleid door Jef Clement, werk ik als coach en trainer in het postgraduaat inspirerend coachen in de Arteveldehogeschool. Als coach werk ik zowel individueel als met groepen en teams, met een bijzondere interesse voor de coachende rol in een job als leidinggevende of expert.

Anne Breda 

An Debbaut.jpg
An Debbaut

Storyteller en natuurcoach

De Pinte

 

Kijk diep in de natuur en dan zal je alles beter begrijpen” Albert Einstein.

Als storyteller en natuurcoach beroer ik groepen voor meer geluk en welbevinden op de werkvloer. Ik doe dit met de wijsheid van de natuur en de kracht van verhalen, omdat ik zo emotionele verbinding maak met mensen en hen in beweging zet.

www.andebbaut.be

Inge Struyf.JPG
Inge Struyf

Natural moves-coach 

 

When we surrender to earth’s intelligence we can rise up, rooted like trees” vrij naar Rilke.

De kracht van natuurlijke en betekenisvolle bewegingen brengt transformatie te weeg tot op cellulair niveau. Als coach en therapeut combineer ik die wijsheid van het lichaam met gesprekstechnieken, zowel bij individuele sessies als in groep. In de opleidingen leer je de meerwaarde van beweging te integreren in je werk.

www.bewegingskracht.be

www.naturalmoves.art

Hans laureyssen.jpg
Hans Laureyssen

Ayurveda consulent 

Oud-Heverlee

 

Als Ayurveda coach ga ik aan de slag met de emotionele, mentale en spirituele oorzaken van fysieke klachten. In een sessie natuurcoaching ontdek jij, samen met de natuur, de dieperliggende oorzaken van jouw gezondheidsproblemen. Ik begeleid je graag op die transformerende ontdekkingstocht naar meer gezondheid en geluk!

http://www.ananda-ayurveda.be/

Anne Louis.jpeg
Anne Louis

Sense of Nature 

Zonhoven

 

Allround coach

Na 38 jaar in de cognitieve bedrijfswereld heeft de intuïtieve kracht van de natuur mijn levenspad gekruist en onthuld.

Een zinvolle bijdrage leveren aan anderen werd mijn missie.

Ondersteund door allerlei coachingstechnieken waaronder loopbaanbegeleiding  (VDAB-cheques) begeleid ik je graag op je pad naar zelfontplooiing samen met de natuur als inspiratiebron en raadgever. anne.louis100@gmail.com

bottom of page