Natuurcoaching voor professionals

 
Werk jij met mensen en wil je natuurcoaching integreren in je aanbod? Volg een opleiding voor professionals en ontdek hoe je de natuur inzet op jouw unieke manier.
En plein air Groupe d'étude

Je bent een professional die…

 

  • mensen begeleidt in hun persoonlijk groeiproces. Als coach, psycholoog, therapeut, opvoeder, (zorg)leerkracht, manager of vanuit een andere rol;

  • geen behoefte heeft aan een extra model dat jou vertelt hoe je je werk moet doen. Dat weet je al. Je wil bouwstenen waarmee je zelf kan creëren;

 

  • de natuur wil inzetten als extra dimensie in je werk voor klanten. Je wil natuurcoaching dus integreren in je aanbod, op een manier die helemaal bij jou past.

Wat is natuurcoaching?

Bij natuurcoaching schakel je de natuur in als volwaardige coach. Je brengt je cliënt in verbinding met de natuur en begeleidt die interactie. Natuurcoaching is dus coaching door de natuur, niet enkel in de natuur.

Het doel? Diepgaande inzichten en transformatie.

Lees meer artikels rond natuurcoaching en ecopsychologie op mijn blog en download er het gratis e-book.

Dit mag je verwachten van de opleidingen:

  • Leer vaste kaders loslaten om de natuur te laten coachen. Verruim je aanbod op een natuurlijke manier en voel het effect bij je cliënten.

 

  • Durf zelf creëren met de bouwstenen die ik je meegeef, je persoonlijke bagage en je intuïtie! Leer de natuurlijke flow volgen op jouw unieke, waardevolle manier.

 

  • Confronteer je groeipunten als begeleider. Ga aan de slag met jezelf in de natuur. En kom terug als een betere professional die werkt vanuit zijn/haar kracht.

 

Welke formule past bij jou?

Sluit aan bij een groep

 

In de basismodule en de verdiepingsstage verrijk je je aanbod met natuurcoaching. De bonus? Een intense kruisbestuiving met andere deelnemers.

Uniek dit jaar is ok een woestijnreis die open staat voor professionals en particulieren.

Bekijk ook het overzicht van alle modules binnen natuurcoaching.
Bekijk de agenda met data.

Weten of dit iets voor jou is? Bel +33 6 76 38 66 68 of contacteer mij

 

Krijg individuele begeleiding

 

Wil je graag één-op-éénbegeleiding om de natuur te integreren in jouw aanbod, op jouw of mijn locatie? Kies dan voor een traject op maat.

 

Een vrijblijvend gesprek hierover? Bel +33 6 76 38 66 68 of contacteer mij

Vorm je eigen groep

 

Vanaf 7 personen kan je de opleiding aanvragen voor je eigen groep. Dit kan op jouw locatie (jij staat in voor logement en eten) of bij mij in de Jura (ik sta in voor logement en volle koelkast). Bonus: als aanbrenger betaal jij geen coachingkosten.

 

Samen brainstormen rond je wensen? Bel +33 6 76 38 66 68 of contacteer mij

    "Je authenticiteit, je eerlijke openheid, je intuïtieve aanpak, je walk-your-talk en het vertrouwen dat je geeft, maakt je aanbod uniek. "

 

Annick Ottenburgs, HSP-(loopbaancoach)