top of page

Waarom kiezen klanten voor mij?

Als ik klanten vraag waarom ze met mij de natuur intrekken, komen sommige antwoorden vaak terug. Ik deel ze graag met jou als inspiratie.

now=1371553055620[1].jpg
1. Ervaar de kracht van je intuïtie

 

Je wil vanuit jezelf leven en werken. Zelf voelen wat goed is voor jou en/of je cliënt. Met natuurcoaching leer ik jou via de natuur verbinding te leggen met wie je diep vanbinnen bent. Die intuïtie wordt een waardevolle gids voor je leven en werk.

 

2. Leer zelf creëren

 

Je opleiding, carrière en levenservaring: bagage genoeg om uit te putten! Je hebt geen extra theorie nodig, maar bouwstenen om jezelf (en je aanbod) te verrijken. Natuurcoaching geeft ze jou én leert jou creëren met alles wat in jou zit.

 

3. Krijg doorleefde ervaring

 

Natuurcoaching gaat naar de kern van wie je bent. Je hebt dus nood aan een professional die je op een veilige manier bij je kern brengt. Als bedrijfspsychologe en master in de psycho-energetica bied ik jou die veiligheid. Maar bovenal ben ik ook mens en ontdekte ik mijn unieke kracht ook via de natuur.

 

4. Laat het zich ontvouwen

 

Je wil bewust in het hier en nu staan en gelooft dat wat gebeurt geen toeval is. In mijn doorleefde aanpak leg ik vooraf de gewenste leerpunten vast, maar sluit ik je niet op in een vastgelegd programma. We staan open voor wat zich aandient in jou en de natuur.

 
5. Blijf spiritueel gegrond

 

Je wil contact met wie je diep vanbinnen bent, met je ware ik of je essentie. Dat is een spirituele ervaring zonder religieuze bijbetekenis. Tegelijk wil je met twee voeten in de realiteit blijven staan. In mijn stages ligt de focus op de natuur: je blijft dus gegrond in het hier en nu.

 

Vind jij dit ook belangrijk?

 

Verken dan mijn aanbod natuurcoaching voor particulieren, organisaties en professionals.

Wil je weten wat voor jou de beste keuze is? Bel +33 6 76 38 66 68 of contacteer mij.

P1020293 - Copie.JPG
bottom of page