Wie zijn Ilse, An en Gerda?

 
Ontdek de lesgevers van het programma "Gezondheid in-zicht?!" 

 

We zijn Ilse, An en Gerda, alle drie op onze eigen unieke manier gespecialiseerd in persoonlijke groei. Chronische klachten hebben ons zelf al veel verteld en duidelijk gemaakt. Vanuit die ervaring willen we je graag begeleiden in je eigen zoektocht naar meer levenskwaliteit. Samen met de natuur, die inzicht, beweging en evenwicht brengt.

 

Ilse Geusens:  ‘de natuur als bron van wijsheid’

 

De natuur loopt van jongs af als een rode draad door mijn leven. Na een loopbaan van vijftien jaar als bedrijfspsychologe, ging ik mijn dromen achterna: ik verhuisde met mijn gezin naar de ongerepte natuur van de Franse Jura.

Dankzij een opleiding psycho-energetica ontdekte ik er hoe de natuur bezield is. Ze helpt je steeds opnieuw om je te verbinden met je innerlijke wijsheid. Ik verdiepte mij in de ecopsychologie, een discipline die natuur en persoonlijke groei op een originele manier verenigt. Met de natuur als bondgenoot begeleid ik nu anderen op hun innerlijke ontdekkingstocht.

Mijn passie? Je inspireren om je buik en hart te volgen en om je weer te verbinden met de natuurlijke kracht in jezelf.

 

An Debbaut: ‘de natuur zet ons in beweging’ 

 

Ik vond het als chiroleidster al heerlijk om elk kind te beroeren en in beweging te brengen. Als economist kwam ik in tal van organisaties; ook hier was ik telkens opnieuw gefascineerd door de mens achter veranderingen.

 

Vandaag beweeg ik nog steeds mensen, al is het nu naar meer geluk en welbevinden. Ik doe dit als natuurcoach - opgeleid door Ilse Geusens - en ‘professioneel coach’ dankzij het Ontwikkelingsinstituut. Ik doe dit ook met de kracht van verhalen, die ik leerde te gebruiken in de Kunstacademie.

 

Door het contact met de natuur en je diepe zelf word je bewogen. Met verhalen (her)ontdek je de kracht om je te ontpoppen en even kleurrijk te leven als een prachtige vlinder. Mijn passie? Je beroeren om je in beweging te brengen.
 www.andebbaut.be/gezondheid

 

Gerda Coeman: ‘de natuur herstelt ons evenwicht’

 

Als begintiener van twaalf jaar zag ik mezelf -in mijn verbeelding- kruiden geven aan mensen om beter te worden. Rond mijn dertigste had ik die zelf nodig. 

Na een tijd landde ik in de school van Ayurveda. Deze eeuwenoude 'kennis van het leven' is geschreven in het Sanskriet... de taal die me zo gefascineerd had tijdens mijn studie Germaanse filologie. Ayurveda verklaart gezondheidsklachten en herstelt onze unieke balans.

Om de Oost-West brug te maken, volgde ik medische basiskennis in het gelijknamige centrum. Dr. Geert Verhelst toonde me welke voeding helpt, via de opleiding orthomoleculaire coaching. In modules natuurcoaching van Ilse Geusens ontdekte ik dan weer de kracht van de natuur om mezelf en mensen echt te begeleiden. Mijn passie? Je op weg helpen om natuurlijk te genezen. 
www.eki-libre.be    

P1020293 - Copie.JPG
An Debbaut.jpg
Gerda Coeman klein.jpg